Praktijk Oorspronkelijke Levenskunst

 Contact

 

     

PRAKTIJK OORSPRONKELIJKE LEVENSKUNST

Mattenbosstraat 20
9700 Oudenaarde (Welden)

0496/145096
paulsymons@oorspronkelijkelevenskunst.be

 

     mattenbosstraat  

De locatie van de Praktijk ligt verscholen in het groen
achter een 125 m lange haag. Wil je d'er meer van zien
en vooral ook ons ontmoeten, kom dan eens langs!

 

                                             
Locatiebeschrijving


De Praktijk voor Oorspronkelijke Levenskunst is sinds 1 juli 2012 gehuisvest in een afgelegen hoekje van Welden, deelgemeente van Oudenaarde, provincie Oost-Vlaanderen.
 Het is een landelijk dorp met iets meer dan 1000 inwoners. Het ligt in de Vlaamse Ardennen, tussen de heuvels van de rechteroever van de Schelde, aan de noordoostgrens van Oudenaarde. Ten oosten ligt Zwalm. De Praktijk werd opgericht in 2000. Voor Welden was ze  14 j. gevestigd in Zwalm en 2 j. in Leupegem.

 

Wegbeschrijving


Raadpleeg routeplanner of GPS.

Bij het gebruik van GPS geef je eerst  'Oudenaarde' aan en dan de straat (Mattenbosstraat 20) van de deelgemeente Welden.
De GPS vindt nr. 20 niet maar wel nr. 15, 18 of een ander nr. Rij dus even verder door of terug, al naargelang de richting van waaruit je komt.
De locatie ligt achter een 125m lang haag die een hoek vormt met een bosje. Tegenover de haag ligt een veld. Er is een parking met zwart-grijze kiezelsteentjes. Er is koperkleurige kloosterbel aan het woonhuis. Je kan ook direct naar het gastenhuis gaan en aankloppen.

In geval je geen routeplanner of GPS kunt raadplegen, vraag ons een aangepaste wegbeschrijving.